Zoneterapi & Børn

Zoneterapi til børn


Babyer og børn er meget modtagelige for zoneterapi og de fleste nyder den blide "fodmassage".

Zoneterapi er velegnet til behandling af både nyfødte, babyer og større børn, da det er en meget blid behandlingsform med god effekt. Jeg har gode erfaringer med behandling af børn med bl.a. fordøjelsesproblemer, skrigeture, kolik, infektioner og luftvejsproblemer, ligesom urolige børn kan få det bedre efter et behandlingsforløb med zoneterapi. Også for tidligt fødte børn kan hjælpes godt på vej med zoneterapi.


Ved kronisk sygdom hos børn (f.eks. allergi, astma og astmatisk bronkitis) kan zoneterapi være et godt supplement til lægens behandling.


Ofte ses en bedring i barnets adfærd i løbet af det første døgn efter behandlingen, det kan f.eks. være en ekstra lur, rigeligere afføring eller bedring i symptomer, men der kan også komme en kortvarig forværring af symptomerne, hvilket kun indikerer, at kroppen tager imod behandlingen.


Eksempler på tilstande hos børn, som zoneterapi kan have god effekt på:

Spædbørnskolik

Maveproblemer


Luftvejslidelser

Astma


Vådliggere

Øreproblemer


Øreproblemer

Virusinfektioner


Immunforsvaret

Astma


AllergiZoneterapi til børn hos din zoneterapeut i Aalborg

Hos mig  forgår behandling af børn altid på barnets præmisser. Det er vigtigt for mig at barnet føler sig tryg  og hørt. Nogle gange kan det være en fordel, at barnet sidder hos mor eller far under behandlingen og i andre tilfælde - især ved lidt større børn, hvor det måske kan  være svært at ligge stille, er det en god ide, hvis mor eller far har en bog med, så  den lille klient kan få en historie under behandlingen.

Ved de helt små babyer og børn er det en fordel, hvis barnet er udhvilet og mæt, når det kommer til behandling. Behandling kan sagtens foregå, selv om barnet sover eller mens det ammes.

Reflexologen er Registreret Alternativ Behandler


Reflexolgen er medlem af ZCT - Zoneconnection Terapeutforening.


Reflexologen tilbyder behandlinger udenfor normal arbejdstid og i weekenden


Kontakt Reflexologen:


E-mail: gitte@reflexologen.dk


Mobil: 2083 2528

Såfremt jeg ikke kan besvare dit opkald  bedes du lægge en besked, så ringer jeg tilbage.

Dejlig tegning fra en af mine små klienter:

Zoneterapi Aalborg til børn