Zoneterapi

Zoneterapi

Zoneterapi kan benyttes af mennesker i alle aldre til lindring, behandling og forebyggelse af stort set alle sygdomme og lidelser. Zoneterapi sætter gang i kroppens selvhelbredende kræfter og medvirker til at genoprette balancer.

Har du gener, eller døjer du med en eller flere sygdomme og lidelser, så kan zoneterapi måske lindre og mindske dine gener og ubehag og medvirke til en god fysiologisk balance.


Er du i tvivl  om zoneterapi  kan være en behandlingsmulighed for dig eller dit barn, så er du altid velkommen til at ringe til mig og få svar på dine spørgsmål – det koster naturligvis ikke noget.


HUSK også, at jeg som zoneterapeut har jeg tavshedspligt.

ALTERNATIV BEHANDLING

- Otte ud af ti er interesserede i at benytte sig af en eller flere former for alternativ behandling


- To tredjedele - 67 pct - mener, sundhedsvæsnet bør være mere åbent over for at tale med patienter om alternativ behandling


- 61 procent mener, at lægerne bør kunne henvise til alternativ behandling på lige fod med behandling i det traditionelle sundhedsvæsen


- 60 pct mener, det bør være muligt at få tilskud fra sygesikringen til alternativ behandling (Indsat af Reflexologen: Zoneterapi er en af de få alternative behandlingsformer, hvor der ydes tilskud fra Sygeforsikringen danmark og private sundhedsforsikringer).


- 55 pct vil være interesserede i at supplere deres behandling i sundhedsvæsenet med alternativ behandling, hvis de skulle blive syge


- 51 pct mener, at alternativ behandling kan være mindst lige så effektiv som den behandling, man får tilbudt i det traditionelle sundhedsvæsen.


Kilde: Rapporten "Sundhedsvæsenet - ifølge danskerne af TrygFonden og Videnscentret Mandag Morgen

Eksempler på sygdomme, lidelser og gener, som zoneterapi kan have god effekt på:

Stress

Øre- og øjenlidelser

Led- og muskelsmerter

Hovedpine

Fordøjelsesproblemer

Migræne

Hormonelle forstyrrelser

Virusinfektioner

Ufrivillig barnløshed

Idrætsskader

Kredsløbssygdomme

Smertelindring

Allergi

Immunforsvaret

Luftvejslidelser

Spædbørnskolik

Urinvejslidelser

Igangsætning af fødsel


Mindskning af gener før, efter og under kemobehandling

Reflexologen er også øreakupunktør


Reflexologen er Registreret Alternativ Behandler


Reflexolgen er medlem af ZCT - Zoneconnection Terapeutforening


Reflexologen tilbyder behandlinger udenfor normal arbejdstid og i weekenden


Kontakt Reflexologen:


E-mail: gitte@reflexologen.dk


Mobil: 2083 2528

Såfremt jeg ikke kan besvare dit opkald  bedes du lægge en besked, så ringer jeg tilbage.


Velkommen hos Reflexologen, din zoneterapeut i Aalborg
Zoneterapi kan også bruges forebyggende og til at vedligeholde en god fysiologisk og mental balance.

Hvad er zoneterapi

Zoneterapi, også kaldet refleksologi, er en anerkendt komplementær behandlingsform til etablerede og traditionelle naturvidenskabelige/ medicinske behandlinger.


Zoneterapi bygger på den teori, at vi på og under fødderne har refleksområder og punkter (zoner), som bl.a. via vores meridianer (energikredsløb), kredsløb og nervesystem står i forbindelse med bestemte organer og kropsområder. Ved at massere og trykke på disse zoner kan zoneterapeuten påvirke de pågældende organer og områder, så en bedringsproces igangsættes og ubalancer reduceres eller fjernes helt. Med andre ord sættes der gang i kroppens selvhelbredende processer og den hjælpes på vej til at genfinde sin naturlige balance.


Læs evt. mere om zoneterapi i Zoneterapeutisk fagforståelse

Zoneterapi kan stå alene men kan med fordel også foregå sideløbende med anden traditionel behandlingsform eller fx øreakupunktur.


Mange klienter anvender zoneterapi for at speede en helbredelsesproces op eller for at lindre og dæmpe smerter, ubehag og bivirkninger ved sygdomme og lidelser.


Læs også om reaktioner under og efter en behandling her .....


Se evt. mere om hvad zoneterapi er, og hvad det kan her "Kort og Godt om Zoneterapi"